Diëder

Bakker

Granola

Logo het andere geschenk

Diëder

Zelf proeven is belangrijk!

Diëder houdt van eten, zeker als het gezond én lekker is. Hij maakt dan ook met veel plezier granola, boordevol walnoten, amandelen, hazelnoten en havervlokken.  

“Granola is gezond, en wij proberen hem ook heel lekker te maken. Zelf proeven is daarbij belangrijk. Je moet alle ingrediënten zorgvuldig afwegen en ervoor zorgen dat de nootjes mooi fijn zijn zodat je een mooie mengeling krijgt.” 

Diëder spreekt vol passie over de producten die hij bereidt. Toch schrikken we als we de vraag stellen of hij thuis ook zo actief is in de keuken. 

“Nee, ik woon bij mijn ouders en help thuis enkel met de afwas. Je brengt me wel op ideeën, ik moet daar misschien eens werk van maken. Wel kijk ik veel naar kookprogramma’s. Dat brengt me op ideeën die ik hier voorstel, en zo komen we soms tot nieuwe gerechten voor ons Hoevekaffee of nieuwe producten die we kunnen uitproberen. Ik ben een harde werker, stilzitten is niets voor mij!” 

De foto's van deze makers werden gemaakt om de personen in de kijker te zetten. Deze foto's werden volgens de geldende coronarichtlijnen gemaakt. We benadrukken dat onze producten geproduceerd worden rekening houdende met strikte richtlijnen op vlak van hygiëne en veiligheid. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×