Monika

Likeurmaker

Advokanter

Logo het andere geschenk

Maker Monika

Advokanter

Ik ben Monika. Ik werk al jaren voor Het Andere Geschenk in de alcoholkeuken. Hier weten ze dat ik onze advocaat als de beste kan maken, samen met enkele collega's uit mijn atelier.  

We hebben twee affiches waar het hele proces stap voor stap op afgebeeld staat, zo kunnen we zeker geen fouten maken. We werken ook met controlepunten en hechten veel belang aan hygiëne.  

Onze advocaat is erkend als streekproduct en ik weet hoe dat komt, omdat onze advokanter met veel liefde en toewijding wordt gemaakt, wat van onze advocaat de allerlekkerste maakt! Proef ervan en je zal me gelijk geven! Bovendien voegen we een geheimpje toe om hem nog beter te maken. Ik verklap je lekker niet wat het is! 

Omdat het zo’n topproduct is, is de vraag groot. We maken geregeld een ton en verkopen onze advokanter in verschillende formaten. In de zomer maken ze in onze speel-o-bistro de BOkes ook advokanterijs, overheerlijk is dat! 

Ik ben er nu 56. Als ik 60 jaar word, ga ik met pensioen. We gaan dan met de hele familie naar de Ardennen in een huisje met zwembad. We gaan er een mooi feestje bouwen. Ik heb nu al aan onze ateliercoach gevraagd om zeker voldoende advocaat te voorzien! 

De foto's van deze makers werden gemaakt om de personen in de kijker te zetten. Deze foto's werden volgens de geldende coronarichtlijnen gemaakt. We benadrukken dat onze producten geproduceerd worden rekening houdende met strikte richtlijnen op vlak van hygiëne en veiligheid. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×