Wannes

Kruidenteler

Kruidenzout

Logo het andere geschenk

Wannes

Zij kweken de beste kruiden en ik ben de chef-kok

Wannes ziet graag het resultaat van zijn werk. Hij is een echte chef-kok, al zegt hij het zelf, en een echte teamspeler. Hij haalt graag grapjes uit met zijn collega’s. Die collega’s kweken heel wat kruiden in onze biologische tuin in bioboerderij het Ganzenhof.  

Wannes: “Zij zorgen voor de beste kruiden, en ik maak dan het kruidenzout. Ik wissel laagjes biologisch zout af met verse kruiden. Dit moet enkele maanden bewaard worden, waarna we de kruiden fijn malen en het kruidenzout in potjes doen. Ik geef dan 'buzze', hoor, dat doe ik graag. Eens dat gebeurd is, is het zout klaar om jouw gerechten nog beter te maken. Maar niet te veel van gebruiken, hoor, anders heb je nadien veel dorst!” 

De foto's van deze makers werden gemaakt om de personen in de kijker te zetten. Deze foto's werden volgens de geldende coronarichtlijnen gemaakt. We benadrukken dat onze producten geproduceerd worden rekening houdende met strikte richtlijnen op vlak van hygiëne en veiligheid. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×