Wie zijn wij?

Achter de schermen

Logo het andere geschenk
Hallo!

Wij zijn de medewerkers van de maak- en smaakateliers van Groep Ubuntu. Samen creëren wij heel wat unieke producten, die één voor één ambachtelijk zijn gemaakt. Wij laten zien dat mensen met een beperking heel wat mogelijkheden hebben. Ontdek ze op deze website of in één van onze winkelpunten, die wij ook zelf uitbaten.  

Wij werken

in de smaak- en maakateliers

Bij Groep Ubuntu heb je verschillende werkplekken. Zoals jij een job kiest, kiezen wij ook een atelier waar we graag aan de slag willen. We werken er aan kwalitatieve, ambachtelijk gemaakte producten, en dragen elk op basis van onze eigen mogelijkheden bij. Onze coach ondersteunt ons zodat we goed als team kunnen samenwerken en zorgt ervoor dat we elke dag met veel plezier naar onze werkplek komen. 

We hebben keuze uit verschillende smaakateliers zoals de fruit- en alcoholkeuken, het kookatelier, het chocoladebakatelier of het voedingsatelier. De maakateliers die wij hebben zijn het houtatelier, de pottenbakkerij, het print- en bindatelier, het kaarten en stoffenatelier, het kaarsen- en keramiekatelier, het verpakkingsatelier of K & zo, waar we voor kaarsen, kaarten en kadootjes zorgen. Dit laatste atelier zorgt er trouwens voor dat al jouw bestellingen netjes ingepakt bij jou thuis bezorgd worden. 

Placeholder
Placeholder
Hhmmm

Dat smaakt!

Omdat wij onze producten door en door kennen, hebben we ook enkele recepten gebundeld waarin onze smaakproducten perfect tot hun recht komen. Ontdek ze snel en probeer ze eens uit. We zijn benieuwd of je ze net zo lekker vindt als wij! Heb je zelf een ander lekker recept ontdekt met één van onze producten? Laat het ons zeker weten: info@hetanderegeschenk.be.  

Onze makers

De gezichten achter onze producten

Regelmatig laten wij een nieuwe maker aan het woord. Zo vertellen Monika, Kevin en Diëder welke producten zij in hun atelier maken. Je ontdekt hoe ze hiervoor te werk gaan, en wat hun werkplek voor hen betekent. Wij hebben elk een professionele identiteit. We kiezen voor een bepaalde activiteit die we enkele dagen per week beoefenen. Zo kunnen we echte kraks worden in ons vak. De taken worden zo verdeeld dat iedereen kan bijdragen, elk op zijn of haar niveau. Soms groeien mensen en leren ze nieuwe dingen bij, bij anderen blijft het iets beperkter. Maar elke stap is essentieel. We kunnen geen keramieken potten maken zonder dat iemand deze mooi afschuurt, en we kunnen geen confituur maken als niemand de steeltjes van de vruchten plukt. Ieder zijn taak is van belang om tot onze kwaliteitsproducten te komen! 

Ondernemingsgegevens: 

VZW Ubuntu Achtkanter - Blokkestraat 29A - 8550 Zwevegem
Tel 00 32 56 64 60 62 - info@groepubuntux8k.be

Ondernemingsnr.: BE0419 258 348

Download onze algemene voorwaarden: klik hier
Download onze privacy policy: klik hier
Een vraag of probleem? Contacteer ons, wij doen er alles aan om jou te helpen.
Krijg je geen gehoor na een klacht, dan kan je terecht bij de Consumentenombudsdienst of de Europese Geschillencommissie.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×