Deze zomer gaan we er even tussenuit. Alle bestellingen van 26/7 t.e.m. 18/8 worden verstuurd in de week van 19/8. Fijne vakantie!

Ontdek meer producten

Bezoek onze winkelpunten

Logo het andere geschenk
Het Andere Geschenk

Unieke, lokale, ambachtelijk gemaakte geschenken

Plein 34, 8500 Kortrijk

Kom snuisteren in onze winkel en bezoek zeker de kelderverdieping (met de lift bereikbaar). We hebben een heel aanbod aan ambachtelijke producten, met oog voor kwaliteit. We vullen ons aanbod aan met producten gemaakt door mensen met een beperking in collega-organisaties. Ook voor speciale gelegenheden (moederdag, kerst, ...) ben je bij ons aan het juiste adres.

De uitbaters van Het Andere Geschenk zijn mensen die door Groep Ubuntu ondersteund worden. Zij ontvangen je heel hartelijk. Bovendien maken ze er werk van om jouw geschenk mooi in te pakken. Altijd leuk om te geven!

Open van dinsdag tot vrijdag van 11u30 tot 18u, op zaterdag van 13u30 tot 18u. Gesloten op zondag en maandag.

056 25 27 41 – info@hetanderegeschenk.be

Naast Het Andere Geschenk ligt speel-o-bistro de BOkes, die wij ook uitbaten. Je geniet er van een heerlijke lunch of dessert, en kan tal van volksspelen uitproberen.

Volg onze Facebookpagina of bekijk onze website www.debokes.be

De Drie Wijzen

Eerlijke en fairtrade producten

Kerkstraat 5, 8520 Kuurne

In onze belevingswinkel De Drie Wijzen is iedereen welkom. Onze medewerkers staan klaar om je warm en hartelijk te ontvangen. De Drie Wijzen biedt eerlijke en fairtrade producten aan. Ter plekke kan je genieten van een drankje en een hapje. 

Ons team bestaat uit medewerkers, mensen met een beperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers. In De Drie Wijzen mag iedereen zichzelf zijn, op een ongedwongen manier. We leven in en met de buurt en drukken onze stempel op de lokale gemeenschap. We streven ernaar om meer dan ooit een belevingswinkel te zijn waar alle lagen van de bevolking en nationaliteiten welkom zijn.

Door de centrumvernieuwing werden we genoodzaakt om tijdelijk te verhuizen.
Vanaf 8 maart kan je langskomen in de oude pastorie in de Kortrijksestraat 1, Kuurne.

Open van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 18u, op zaterdag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u. Bezoek onze Facebookpagina.

0474 72 57 21 - info@dedriewijzen.be

www.dedriewijzen.be

Hoevekaffee Het Ganzenhof

Heerlijk verse producten van onze bioboerderij

Bosstraat 2, 8580 Avelgem

In het Hoevekaffee bieden we verse lunchgerechten aan met groenten van eigen kweek. Elke maand staat één groente centraal die we verwerken in een heerlijke lunch, waarbij we ook telkens een volwaardig vegetarisch alternatief aanbieden. In de namiddag kan je genieten van versgebakken taart met koffie, van een heerlijk lokaal biologisch bier of wat dacht je van onze zelfgemaakte limonade?

In het Hoevekaffee kan je onze producten ook aankopen. We bieden verse sappen aan, groenten uit de tuin, confituren, eitjes van de boerderij, …  

Geniet elke week van onze heerlijke biologische afhaalmaaltijden, telkens met een vegetarisch alternatief. Je vindt de gerechten op onze Facebookpagina.
Bestellen kan tot woensdagavond 18u, afhalen elke donderdag tussen 16u en 18u. 

056 75 64 11 – ganzenhof@groepubuntu.be 

KOM NAAR EEN VAN ONZE WINKELPUNTEN OF

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×