Verras jezelf of iemand anders met een kadopakket en voeg gratis een kaartje toe met jouw boodschap

Ontdek hier

De makers

Leer ze hier kennen

Logo het andere geschenk
Maker

Monika

Ik kan onze advocaat als de beste maken

Onze advocaat is erkend als streekproduct en ik weet hoe dat komt, omdat onze advokanter met veel liefde en toewijding wordt gemaakt. Proef ervan en je zal me gelijk geven! Bovendien voegen we een geheim ingrediënt toe om hem nog beter te maken, maar ik verklap je lekker niet wat het is! 

Placeholder
Placeholder
Maker

Wouter

Die geur van koekjes die net uit de oven komen, heerlijk!

Ik kan echt genieten van die geur van verse koekjes. Dan ruik ik dat de koekjes weer geslaagd zijn, en dat geeft me voldoening!

Placeholder
Placeholder
Maker

Diëder

Zelf proeven is belangrijk!

Granola is gezond, en wij proberen hem ook heel lekker te maken. Zelf proeven is daarbij belangrijk. Je moet alle ingrediënten zorgvuldig afwegen en ervoor zorgen dat de nootjes mooi fijn zijn zodat je een mooie mengeling krijgt.

Placeholder
Placeholder
Maker

Wannes

Zij kweken de beste kruiden en ik ben de chefkok

Ik wissel laagjes biologisch zout af met verse kruiden uit onze biologische kruidentuin. Eens gedroogd, malen we het kruidenzout fijn en maken we de kruidenpotjes klaar. Niet te veel van gebruiken, hoor, anders heb je achteraf grote dorst!

Placeholder
Placeholder
Maker

Kevin

Onze grootste sterkte is onze kwaliteit!

We maken sterke producten die in de steenoven gebakken zijn. Bovendien is het allemaal handwerk: we gieten de klei, halen de klei uit de vormen, schuren de keramiek glad en dan gaat het een eerste keer in de oven. Eens afgekoeld borstelen we het potje, we glazuren het en dan gaat het een tweede keer in de oven waarna we het een laatste keer gladschuren.”

Placeholder
Placeholder
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×